Hitsauskoneet

Hitsauskoneiden huolto, korjaus ja varaosamyynti ovat aina olleet yrityksemme palvelutarjontaa. Olemme panostaneet paljon huoltomme laatuun ja toimivuuteen, jotta voisimme tarjota nopeaa ja luotettavaa palvelua kohtuulliseen hintaan. Pidämme jatkuvasti yllä henkilökuntamme ammattitaitoa kouluttamalla heitä edustamiemme merkkien tehtaiden huoltokoulutuksissa. Näin pysymme ajan tasalla nopeasti muuttuvan ja kehittyvän tekniikan kanssa. Jokainen korjaamamme sähkölaite käy läpi käytännön testauksen, sekä erillisen sähköturvallisuustestin, ennen kuin se luovutetaan takaisin asiakkaalle.

Hitsauskoneiden korjaamisen, sekä vara-/kulutusosamyynnin lisäksi suoritamme myös vuosihuolto- ja kalibrointi-/validointitöitä. Hitsauslaitteiden vuosittainen ylläpitohuolto ja puhdistus jatkaa niiden käyttöikää ja vähentää huomattavasti vioista johtuvia tuotannon katkoksia. Kalibrointi tapauksissa
testaamme koneen hitsausarvot ja vertaamme niitä SFS-EN 729-2 standardissa annettuihin vaatimuksiin, sekä toimitamme tarkan, konekohtaisen kalibrointipöytäkirjan. Kysy lisää hitsauskoneiden ja laitteiden huolloista ja tämän päivän vaatimuksista.

 

Maahantuojan virallisena takuuhuoltona edustamme seuraavia merkkejä:

Huollamme ja korjaamme samalla ammattitaidolla ja kokemuksella myös muut merkit kuten:

 

 

Takuukäytännöt

Kun olet toimitamassa takuuaikaista laitetta huoltoon on tärkeää, että varaat mukaasi oheisen listan mukaiset paperit. Näin varmistat reklamaation nopean käsittelyn.

  • Ostotosite

Ostotositteeksi kelpaa ostokuitti / kaupan tulostama takuukuitti tai lähetyslista. Tositteesta tulee selvitä myyjä, ostetun koneen malli ja ostopäivä.

  • Jatkettu takuu 

Mikäli laitteesi valmistaja on antanut koneelle lisätakuun , tulee huoltoon toimittaa kyseisen takuun kirjausvaiheessa tulostettu todistus.

Ilman asianmukaisia dokumentteja huoltoon toimitettuja koneita ei voida käsitellä takuutapauksina.

 

 

SHT LOGIN: 

Hitsauskoneiden huoltotietojärjestelmän kautta näet huoltoon lähettämiesi laitteiden tilan reaaliaikaisesti. Lisäksi pystyt etsimään aiemmin huollossa käyneiden koneiden huoltohistorian esimerkiksi koneen tyypin tai sarjanumeron perusteella.

Kysy aiheesta lisää osoitteesta info@sht.fi tai soita asiakaspalveluumme.

 

Kirjaudu sisään

Hitsaus- ja konepajamessut 2018
Siegmund-hitsauspöydät ja Fit Up Gear-levytyökalut herättivät runsaasti mielenkiintoa messuoastollamme.
Lue lisää »

Turun toimipiste avattu
Olemme avanneet Turkuun uuden toimipisteen.
Lue lisää »

31.5.2017 SHT Vantaan kevättapahtuma
Kevättapahtuma SHT Vantaalla!
Lue lisää »