Huolto

 

Huolto- ja korjauspalvelumme on vuosien kehitystyön tulos, joka jatkaa kehittymistään asiakkaidemme ehdoilla. Olemme pyrkineet yhteistyöhön alansa johtavien ammattisähkötyökalujen ja koneiden valmistajien kanssa pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavan palvelukokonaisuuden.
 
Haluamme tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta ja luotettavaa huolto- ja korjajauspalvelua. Laadun takaamiseksi kehitämme jatkuvasti toimintapojamme oman laatukäsikirjamme avulla. Jokainen korjattu kone käy läpi samat tarkastukset ja standardin mukaiset sähköturvallisuusmittaukset.
Lisäksi käytössämme on juuri meidän tarpeisimme räätälöity huollonohjaus-työkalu. Tämä mahdollistaa nopeammat huollon toimitusajat ja töiden tarkan seurannan niin huoltojen aikana kuin niiden jälkeenkin.
 
Tutustu valtuutettujen merkkien luetteloomme huollon alasivuilla.
 
 

 
 

 

 
SÄHKÖINEN HITSAUS- JA SÄHKÖLAITTEIDEN  HUOLTOJÄRJESTELMÄ

Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisua jolla säännöllistä huoltoa vaativat laitteet ja koneet kirjataan järjestelmään. Me huoltoliikkeenä pidämme huolen että asiakkaillamme on ajantasainen tieto laitteiden ja koneiden kunnosta ja kustannuksista.

 
Asiakas pystyy käyttämään järjestelmää paikasta riippumatta ja asiakasta muistutetaan sovitun aikavälein laitteiden ja koneiden huoltoajankohdasta, tällä mahdollistetaan laitteiden ja koneiden ajantasainen huolto- ja tarkastusaikataulutus.
 

Dokumentit ja raportit on ladattavissa kustannuksineen järjestelmästä ja siellähän paperit pysyy tallessa. Kunnes tulee tutkimisen tarveLisätietoja järjestelmästä antaa :

 
--
Osmo Tissari
Tel: +358 44 3038203
E-mail: osmo.tissari@sht.fi

Sähköhuolto Tissari Oy
www.sht.fi

Vaihde/Asiakaspalvelu:  044-3038400

Hitsaus- ja konepajamessut 2018
Siegmund-hitsauspöydät ja Fit Up Gear-levytyökalut herättivät runsaasti mielenkiintoa messuoastollamme.
Lue lisää »

Turun toimipiste avattu
Olemme avanneet Turkuun uuden toimipisteen.
Lue lisää »

31.5.2017 SHT Vantaan kevättapahtuma
Kevättapahtuma SHT Vantaalla!
Lue lisää »