Teollisuushuolto

Keikkatyöt

Itä-Suomessa teemme paljon myös keikka-luontoista teollisuuden huolto- ja korjaustoimintaa. Asentajamme vierailevat usein asiakkaidemme tiloissa korjaamassa esimerkiksi metalli- ja puuteollisuuden työstölaitteita, hallinostureita, hitsauskoneita tai muita kiinteitä laiteita. Myös hallinostureiden ja nostimien vuosihuolto ja korjaustyöt kuuluvat palveluihimme.

 

Painepesurit

Olemme ottaneet huollettavaksemme myös ammattilaisten paine- ja kuumapainepesurit. Painepesureiden korjaamista varten meiltä löytyy erilliset juuri näiden koneiden korjaamista varten rakennetut tilat. Asianmkaiset huoltotilat nopeuttavat pesureiden korjaamista huomattavasti.

 

Maahantuojan virallisena takuuhuoltona edustamme seuraavia merkkejä:

  • Alto – Painepesurit
  • Clena – Painepesurit

Korjaamme myös muita merkkejä takuuajan ulkopuolella. Esim. Kärcher

 

Takuukäytännöt

Kun olet toimitamassa takuuaikaista laitetta huoltoon on tärkeää, että varaat mukaasi oheisen listan mukaiset paperit. Näin varmistat reklamaation nopean käsittelyn.

  • Ostotosite

Ostotositteeksi kelpaa ostokuitti / kaupan tulostama takuukuitti tai lähetyslista. Tositteesta tulee selvitä myyjä, ostetun koneen malli ja ostopäivä.

  • Jatkettu takuu 

Mikäli laitteesi valmistaja on antanut koneelle lisätakuun , tulee huoltoon toimittaa kyseisen takuun kirjausvaiheessa tulostettu todistus.

Ilman asianmukaisia dokumentteja huoltoon toimitettuja koneita ei voida käsitellä takuutapauksina.

 

 

Hitsaus- ja konepajamessut 2018
Siegmund-hitsauspöydät ja Fit Up Gear-levytyökalut herättivät runsaasti mielenkiintoa messuoastollamme.
Lue lisää »

Turun toimipiste avattu
Olemme avanneet Turkuun uuden toimipisteen.
Lue lisää »

31.5.2017 SHT Vantaan kevättapahtuma
Kevättapahtuma SHT Vantaalla!
Lue lisää »